LastWar - UnOffical Forum

LastWar | Son Savaş

AnasayfaAnasayfa  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ReoxKinq
AdministratörAdministratör

Erkek Mesaj Sayısı: 14
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Perş. Kas. 20, 2008 12:51 pm

Evet Arkadaşlar!

Forumumuzda Yetkili Olmak İçin

Form Doldurmalısınız!

• Adın:
  • Soyadın:
  • Online Saat Süren:
  • İnsanlarla İlişkin:
  • Kaç Konun Var?:
  • Yardım Anlayışın Nedir?:
  • Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir?:
  • Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm?:
  • Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın ?:

İyi forumlar ..

DİKKAT!: Başvurularınızı Bu Konu Altında AÇIN!

Başka Bi Konu Açılırsa Silinecek Ve Dikkate Alınmayacaktır!

+ Ne Zaman Açıklanacak Vs. Konu Açılırsa Veya Bu Konu Altında Mesaj Yazılırsa O Üyenin Yetkili Olma Şansı 0 LANACAKTIR!
http://untres.eniyiforum.org
xturkiye
Junior Member
Junior Member

Erkek Mesaj Sayısı: 33
Değerlendir: <div class="js-kit-rating" view="puan ver"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Cuma Tem. 02, 2010 12:21 pm

* Adın:muratcan
* Soyadın:Atak
* Online Saat Süren:5
* İnsanlarla İlişkin:Orta
* Kaç Konun Var?:1
* Yardım Anlayışın Nedir?:Yuksek
* Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir?:Forumda Yardımcı Olmak
* Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm?:Hile bolumu
* Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın ?:Zaten biliyorsun Reox bay yerde yaptım kendi forumumda var Wink

DIJWAR
Acemi
Acemi

Erkek Mesaj Sayısı: 1
Değerlendir: <div class="js-kit-rating" view="puan ver"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Cuma Tem. 02, 2010 7:56 pm

Adım:Yusuf
Soyadım:Kölge
Online Saat Sürem:8 saat
İnsanlarla İlişkim:Orta
Yardım Anlayaşım:Kime Ne Lazımsa Elimden Geldiğince Yardım Edecem
Forumda Yetkili Olmak İstememin Amacı:Zaman Geçirmek Ve İnsanlar Her Konuda Yardım Etme
Forumdan Yetkili Olmak İstediğim Bölüm:Ben Ticket Sistemine Bakmak İstiyorum Forumdada Herkeze Elimden Geldiğince Yardım Ederim
Daha Önce Görevli Olduğum Forumlar:MordorMt2 Gm Lik Yaptım M2-Tr De Modluk
ZaGoR
Acemi
Acemi

Erkek Mesaj Sayısı: 1
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   C.tesi Tem. 03, 2010 11:23 am

# Adın: Mete
# Soyadın: Ürgüp
# Online Saat Süren: Sabah 10 Aksam 9
# İnsanlarla İlişkin: Sıcak kanlıyımdır iyi davranırım ama asla kendimi ezdirmem.
# Kaç Konun Var?: Şimdilik yok yeni üye oldum.Konu açarım
# Yardım Anlayışın Nedir?: Yardım anlayışım elimden geldigince müsait oldugum zamanlarda.
# Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir?: Bu oyunu gerçekten seviyorum size yardımcı olmak istiyorum.
# Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm?: Farketmez ne her konuda elimden geldigince yardım edicem.
# Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın ?: KizirMt2,Mt2ÇılgınlaR GM oldum bide Adminlik yaptım.

Saygılar
gencer549
Junior Member
Junior Member

Erkek Mesaj Sayısı: 31
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   C.tesi Tem. 03, 2010 6:10 pm

Adın: ÖMER

Soyadın: GENÇER

Online Saat Süren:5-7 SAAT

İnsanlarla İlişkin: İYİ DERECE

Kaç Konun Var?: 1 :s BUGÜN KAYITLI OLDUM 2GÜNDÜR OYUNU OYNUYORUM

Yardım Anlayışın Nedir?:kişi ayrımı yapmadan insanlara her konuda elimden geldiğince yardımcı olmak

Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir?:oyun forumlarını seviyorum ancak oyunda sürekli hile kullandıkları için hile bölümünde görev yapmak gelen mesajları değerlendirmek isterim dahha güzel bir lastwar için

Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm?:hile

Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın ?:birkaç sitede moderetörlük yaptım sınıfça kurduğumuz forumda da adminim

MrKan
Süper ModeratörSüper Moderatör

Erkek Mesaj Sayısı: 23
Değerlendir: + Rep Verin Lann Smile Smile
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   C.tesi Tem. 03, 2010 11:36 pm

* Adın:Vural
* Soyadın:VAROL
* Online Saat Süren:12
* İnsanlarla İlişkin:Çok Yüksek
* Kaç Konun Var?:4
* Yardım Anlayışın Nedir?:Yuksek
* Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir?:Forumda Yardımcı Olmak
* Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm?:Küfür,Hakaret ve Hack + Genel
* Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın ?:Kendi Forumum vardı fakat sınavlardan dolayı pek ilgilenemedim bende kapattım.Biraz Deneyimim var.
* Oyundaki İsim: MrKan Sw 1. Wink
*LwL:120 Wink
King
Süper ModeratörSüper Moderatör

Erkek Mesaj Sayısı: 20
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Paz Tem. 04, 2010 8:38 am

•Adın:Burak

•Soyadın:KaLdırım

•Online Saat Süren:Hafta içi 6 Hafta sonu 10

•İnsanlarla İlişkin:oLumLu

•Kaç Konun Var?: 4

•Yardım Anlayışın Nedir?: ihtiyaç haLinde yardım etmek veya biLgi vermek & düzenLemek.

•Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir?:Oyunu ve forumu sevdim. Bir parçasi oLmak istedigim için:)

•Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm?: Herhangi bir böLüm farketmez.

•Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın ?: forumdowntr de gamemoderatördüm
berkeerkan2000
Junior Member
Junior Member

Erkek Mesaj Sayısı: 48
İş/Hobiler: Masa Tenisi
Lakap: EdwarD CulleN xD€
Değerlendir: Mükemmel bir server ... (TL)ReoxKing ve (GA)Anqel e Çok teşekürler ...
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Salı Tem. 06, 2010 10:50 am

Adım :Berke
Soyadım :erkan
Online saat sürem : hafta içi 6,7 hafta sonu :10
İnsanlarla ilişki : Olumlu
Kaç konun var : 6 ama vaktim olduğu sürece konu açmaya devam edicem sık sık konu açıcam..
Yardım anlayışın nedir : İsanlarım lastwar oyunundaki sorunlarına çözüm bulmak Onlara yardım etmek
Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir: Oyun çok güzel forumda çok iyi burda görev almak benim içn güzel bir deneyim olabilir ...
Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm: Herhangi bir bölüm olabilir hiç ark etmez...
Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın: YouTMT2
berkeerkan2000
Junior Member
Junior Member

Değerlendir: Mükemmel bir server ... (TL)ReoxKing ve (GA)Anqel e Çok teşekürler ...
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Salı Tem. 06, 2010 10:51 am

Kaç konun var : 6 ama vaktim olduğu sürece konu açmaya devam edicem sık sık konu açıcam..
Yardım anlayışın nedir : İsanlarım lastwar oyunundaki sorunlarına çözüm bulmak Onlara yardım etmek
Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir: Oyun çok güzel forumda çok iyi burda görev almak benim içn güzel bir deneyim olabilir ...
Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm: Herhangi bir bölüm olabilir hiç ark etmez...
Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın: YouTMT2 de game operatordüm
berkeerkan2000
Junior Member
Junior Member

Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Salı Tem. 06, 2010 10:53 am

Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın: YouTMT2 de gamemoderatördüm üstte yanlış yazmışım pardon ...
adaadas
Acemi
Acemi

Erkek Mesaj Sayısı: 2
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Salı Tem. 06, 2010 11:50 am

Adım:Burak
Soyadım:Şensoy
Online saat sürem:15 saat kadar
İnsanlarla İlişkin :
Kaç konun var:Şimdilik yok
Yardım anlayışın nedir:Herkese elimden geldiğince oyun & forum ile ilgili yardımcı olabilirim
Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir:Böyle güzel bir oyunda oyunculara yardım etmek
Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm: Fark etmez ama Resim ve Videolar bölümü tercihimdir.
Daha önce hangi forumlarda , Hangi rütbede görev yaptın : YağmurMt2 de GMlik , CideMt2 de gmlik , KnkMt2 de önce SGM lik sonra GA lik , SkryMt2 de GMlik , AtosMT2 de TLY lik ,
ve şimdilik aklıma gelmeyen birçok serverda gmlik
2Tane Kendi Serverim Oldu 2side Ram Yetmediği için çok lagdan kapatıldı isimleri:AnkaMt2 , ExceLLentMt2'dir..
Ek olarak söylemek istediğim:GM olduğum çoğu serverda en iyi gm seçildim Very Happy
Oyundaki ismim : TurkJojuk
berkeerkan2000
Junior Member
Junior Member

Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Salı Tem. 06, 2010 2:50 pm

OLUM BAYA Bİ SALLADIN BEA ONE NERDESE DUYDUĞUM BÜTÜN SERVERLEREDE GM LİKMİ YAPIN OHA ARTIK
NiNJaWaRRioR
Junior Member
Junior Member

Erkek Mesaj Sayısı: 10
Değerlendir: ©Copyright LastWar & Since 2010
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Cuma Tem. 09, 2010 11:17 am

# Adın:Mehmet
# Soyadın:Karakuş
# Online Saat Süren:13:00'dan 19:00'a Kadar
# İnsanlarla İlişkin:Orta
# Kaç Konun Var?:2
# Yardım Anlayışın Nedir?:Çokkk Yardımcı Olmak
# Forumda Yetkili Olmak İstemenin Amacı Nedir?:Hileye Çok Karşıyım Hile Yapanlar İçin Bir Kabus olacağım Wink
# Forumda Yetkili Olmak İstediğin Bölüm?:Hile/Hakaret vs. Bildirimleri
# Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın ?:Daha önce Metin2.org'a GM lik Başvurusunda Bulundum
http://untres.eniyiforum.org
berkeerkan2000
Junior Member
Junior Member

Ruh Hali:
Tuttuğu Takım:

MesajKonu: Geri: Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!   Cuma Tem. 09, 2010 11:35 am

Daha Önce Hangi Forumlarda , Hangi Rütbede Görev Yaptın: YouTMT2 de gamemoderatördüm Romamt2 de (TL) lik Cidemt2 Game moderator düm ..

Moderatörlük Başvuruları İÇİN Kesin Oku Yoksa KabuL Edilmez!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» ---Rifa Çetesi Başvuruları---
» Moderatörlük Başvurularınızı Buradan Yapabilirsiniz
» Google a site haritası ekleme - Kesin Çözüm
» Konu acarken Konu baslıgının önce yazın ardından sonuna kadar bosluk bırakın yoksa konu acılmaz çünkü en az 99 harf olmalı
» Android Chazlar için tema